Τα νέα της Καστοριάς

 

Παρελθόν και ο Χρήστου από την Καστοριά (02/04/2003).        

    Παρελθόν για την Καστοριά αποτελεί από χθές το βράδυ ο Χρήστου. Ο παίκτης, που τιμωρήθηκε μία μέρα νωρίτερα μαζί με τον Αμπαρτζή με τρίμηνη διακοπή συμβολαίου, προτίμησε να ζητήσει από το Δ.Σ. της ομάδας του να λυθεί το συμβόλαιο του "κοινή συνεναινέσει", κάτι που έγινε αμέσως αποδεκτό από τους ιθύνοντες της ακριτικής Π.Α.Ε.

 

Διαμαρτύρεται η Καστοριά για την διαιτησία του αγώνα της με τον Βύζαντα (28/03/2003).        

 

Επιστολή διαμαρτυρίας απέστειλε η διοίκηση της ΠΑΕ Καστοριάς προς την Επιτροπή Διαιτησίας, τον Σ. Δ. Ηρακλείου και την Ε.Π.Σ. Ηρακλείου. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Κύριε Πρόεδρε,

    την Πέμπτη 27 Μαρτίου 2003 η ομάδα μας, η ΠΑΕ Καστοριά αγωνίστηκε για την 30η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής στα Μέγαρα, με την ομάδα της ΠΑΕ Βύζας Μεγάρων. Στον προαναφερόμενο αγώνα διαιτητής ήταν ο κ. Συριγωνάκης του Σ. Δ. Ηρακλείου. Ο αγώνας αυτός ήταν υψίστης βαθμολογικής σημασίας και ως εκ τούτου ο διαιτητής όφειλε να μην αδικήσει καμιά ομάδα και να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων του κρίσιμου αυτού παιχνιδιού. Δυστυχώς ο κ. Συριγωνάκης δεν κράτησε ούτε καν τα προσχήματα σε αυτό το παιχνίδι, με αποτέλεσμα να αδικήσει κατάφωρα την ομάδα μας. Με τα συνεχή σφυρίγματα σε βάρος της, την περιόρισε στην περιοχή της, ενώ όσο περνούσε η ώρα και το σκορ ήταν 0-0, φαινόταν καθαρά από τις κινήσεις του και τις αποφάσεις του ότι τον έπιασε ένα φοβερό άγχος, μια και στο μυαλό του το αποτέλεσμα ήταν η νίκη της γηπεδούχου ομάδας.

    Σίγουρα λάθη στη διαιτησία γίνονται και είναι ανθρώπινα, όταν όμως γίνονται από δόλο και σκοπιμότητα μας αναγκάζουν να διαμαρτυρόμαστε και να καταδικάζουμε διαιτησίες σαν τον κ. Συριγωνάκη και να ζητήσουμε την παραδειγματική του τιμωρία.

 

    Ο Πρόεδρος                                    Ο  Διευθύνων Σύμβουλος

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ           ΑΡΤΕΜΗΣ   ΣΠΥΡΟΓΛΟΥ 

   

 

 

Παρελθόν ο Θεοχάρης από την Καστοριά (24/03/2003).        

    Παρελθόν αποτελεί για την Καστοριά και τυπικά από σήμερα (24/03/2002) ο Μπάμπης Θεοχάρης, του οποίου το συμβόλαιο λύθηκε "κοινή συναινέσει" στα γραφεία της Π.Α.Ε. Οι λόγοι της εξέλιξης αυτής ήταν τα πειθαρχικά παραπτώματα του παίκτη. 

 

Παρελθόν ο Μπεσλίκας για την Καστοριά - Στη θέση του προσλήφθηκε ο Τάκης Παπαδόπουλος (11/02/2003).        

 

    Το Δ. Σ. της ΠΑΕ Καστοριά, συνελθόν χθές εκτάκτως αποφάσισε ομόφωνα την λύση της συνεργασίας  της με τον προπονητή Διονύση Μπεσλίκα, λόγω της μεγάλης διάστασης απόψεων που υπήρχε μεταξύ της διοίκησης και του προπονητή στο ποδοσφαιρικό τμήμα, που αφορούσαν το παρόν και το μέλλον της ομάδας. Η διοίκηση της ΠΑΕ ευχαριστεί τον κ. Μπεσλίκα για την μέχρι τώρα συνεργασία τους και του εύχεται καλή τύχη.                                  Αντικαταστάτης του θα είναι ο κ. Τάκης Παπαδόπουλος, που είναι Καστοριανός. Ο νέος τεχνικός της Καστοριάς είναι 43 ετών και έχει εργασθεί στο παρελθόν στην Πτολεμαίδα, όπου την ανέβασε από την Δ΄ στην Γ΄ Εθνική, ενώ επί σειρά ετών ήταν προπονητής της Α.Ε. Καστοριάς.    

 

Συγκροτήθηκε σε σώμα η διοίκηση της ΠΑΕ Καστοριάς (17/01/2003).        

    Συγκροτήθηκε σε σώμα η διοίκηση της Π.Α.Ε Καστοριάς, που την αποτελούν οι εξής παράγοντες: Παναγιώτης ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ (πρόεδρος), Αρτέμης ΣΠΥΡΟΓΛΟΥ (διευθύνων σύμβουλος), Δημήτρης ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ (α΄ αντιπρόεδρος), Παναγιώτης ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ (β΄ αντιπρόεδρος), Απόστολος ΤΣΟΥΚΑΣ, Γιώργος ΚΩΣΤΑΚΛΗΣ, Βασίλης ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ (μέλη), Αργύρης ΔΗΜΟΥ (αναπληρωματικό μέλος).

 

Εκλέχτηκε διοίκηση στην ΠΑΕ Καστοριά (16/01/2003).        

        Εκλέχτηκε το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Καστοριάς, το οποίο αποτελούν οι παρακάτω παράγοντες: Σπυρόπουλος Παναγιώτης, Σπύρογλου Αρτέμης, Τσούκας Απόστολος, Τριανταφύλλου Δημήτρης, Βουλγαράκης Παναγιώτης, Χριστόπουλος Βασίλης, Κωστακλής Γιώργος, Δήμου Αργύρης.

    Η Γενική Συνέλευση αποφάσισε επίσης ομόφωνα την αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου κατά 90.000 Ευρώ, που πρέπει να καλυφθεί μέσα στο διάστημα τεσσάρων μηνών. Ετσι το Μετοχικό κεφάλαιο της ακριτικής ΠΑΕ γίνεται 340.500 Ευρώ.

 

"Γουναράς"  ο Ευθυμιάδης (16/01/2003).        

        Με την φανέλα της Καστοριάς θα αγωνίζεται για τα επόμενα δύομιση χρόνια ο Γιώργος Ευθυμιάδης, που αποτελεί και την πρώτη μεταγραφή της ακριτικής ομάδας για την χειμερινή περίοδο. Ο παίκτης είναι 27 χρόνων, αγωνίζεται στην επιθετική γραμμή και είχε μείνει ελεύθερος από τον Άγιο Δημήτριο.

 

"Εφυγε" και ο Βλάχος απο την Καστοριά (15/01/2003).        

     Μετά τον Μλάντεν  Μιλίνκοβιτς άλλος ένας παίκτης της Καστοριάς έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του με την ακριτική ομάδα. Πρόκειται για τον 26ωχρονο επιθετικό Κώστα Βλάχο που πλέον θα ναζητήσει την ποδοσφαιρική του τύχη σε άλλες πολιτείες.

 

Παρελθόν για την Καστοριά ο Μιλίνκοβιτς (14/01/2003).        

    Παρελθόν αποτελεί για την Καστοριά ο Μλάντεν Μιλίνκοβιτς.Ο Σέρβος ποδοσφαιριστής έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του με την Καστοριά, μια και οι ιθύνοντες της ακριτικής ομάδας έκριναν ότι ο παίκτης δεν πρόσφερε τα αναμενόμενα.

 

Εκλογές στην ΠΑΕ Καστοριά για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ της εταιρείας στις 15/1/2003. Δημοσιεύθηκε η σχετική πρόσκληση απο την ΠΑΕ στον τύπο. (12/12/2002).        

                            ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

        Η Προσωρινή Πενταμελής Επιτροπή του ΑΓΣΚ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ σύμφωνα με τον Ν. 2725/99 άρθρο 64 παρ.4γ και σύμφωνα με την υπ.αριθ. 7/12.12.2002 απόφαση της

                            ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ

τους Μετόχους του ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ "ΚΑΣΤΟΡΙΑ" ΠΑΕ σε Γενική Συνέλευση, την 15η Ιανουαρίου 2003, ημέρα τετάρτη και ώρα 17.00 μ.μ. στα γραφεία της εταιρείας μας στην Καστοριά επί της οδού Γράμμου 57, προς συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των κάτωθι θεμάτων:

                            ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1) Εκλογή Νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας.

2) Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου με μετρητά και τροποποίηση του σχετικού άρθρου του Καταστατικού.

3) Εγκριση αμοιβών ή μη σε Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου σύμφωνα με το άρθρο 31 του Καταστατικού της Εταιρείας.

    Σε περίπτωση μη απαρτίας η Επαναληπτική Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στις 5 Φεβρουαρίου 2003, ημέρα Παρασκευή και ώρα 17.00 στον ίδιο τόπο με τα ίδια θέματα.

                                ΚΑΣΤΟΡΙΑ, 12 Δεκεμβρίου 2002

               ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΠΕΝΤΑΜΕΛΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ 

             Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                             Ο Δ/ΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ          ΣΠΥΡΟΓΛΟΥ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

 

Η Καστοριά θα αντιμετωπίσει τελικά στις 11/09/2002, εκτός έδρας τον Ναυπακτιακό στον αναβληθέντα αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής. (04/09/2002).        

         Ηρθε στα γραφεία της ομάδας μας σχετικό έγγραφο του Ε.Σ.Α.Π.Ε., όπου μας ενημερώνει ότι το παιχνίδι της ομάδας μας με τον Ναυπακτιακό που είχε αναβληθεί στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής θα διεξαχθεί στις 11/09/2002. 

 

Η Καστοριά τελείωσε τις μεταγραφές της, με την απόκτηση του επιθετικού Κανέρη. (02/09/2002).        

        Συνεχίζοντας την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας η διοίκηση της ΠΑΕ Καστοριά προχώρησε στην απόκτηση ακόμη ενός ποδοσφαιριστή, η οποία απ' ότι φαίνεται θα είναι και η τελευταία για αυτή την μεταγραφική περίοδο. Απέκτησε τον Μιχάλη Κανέρη, ομογενή από τις Η.Π.Α, ο οποίος είναι 21 ετών, αγωνίζεται σαν επιθετικός και έπαιζε μέχρι πρότινος  στο πανεπιστήμιο του Μπίνγκεντον (Α΄κατηγορία). 

 

Η Καστοριά πήρε και τον Γκέντσεφ. (29/08/2002).        

    Μεγάλη μεταγραφική επιτυχία χαρακτηρίζεται για την Καστοριά, η απόκτηση του Βούλγαρου μέσου Ντίαν Γκέντσεφ. Ο παίκτης είναι 27 ετών, αγωνίζεται στη θέση του επιθετικού μέσου και αποτέλεσε επί σειρά ετών το βασικό δεκάρι της Λοκομοτίβ Σόφιας. Ο Γκέντσεφ αποκτήθηκε μετά από εισήγηση του Διονύση Μπεσλίκα, που τον δοκίμασε και μετά από ομολογουμένως σκληρές διαπραγματεύσεις.

 

Η Καστοριά απέκτησε τον Μιλίνκοβιτς. (26/08/2002).        

    Συνεχίζοντας την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας η διοίκηση της Π.Α.Ε. Καστοριά, μετά από συντονισμένες ενέργειες, ήλθε συμφωνία με τον Γιουγκοσλάβο ποδοσφαιριστή Μλάντεν Μιλίνκοβιτς, 33 ετών, μεσοαμυντικό. Για την απόκτηση του παίκτη εισηγήθηκε ο προπονητής Διονύσης Μπεσλίκας, που τον ήξερε από την παλαιότερη συνεργασία τους στη Νάουσα. Ο παίκτης υπέγραψε συμβόλαιο συμφωνίας ενός έτους.

 

Πετυχημένη ήταν η πρόβα τζενεράλε της Καστοριάς, με τον Γράμμο Μαυροχωρίου (9-0). (20/08/2002).        

 

    Νικηφόρο ήταν το τελευταίο τεστ της Καστοριάς με τον Γράμμο Μαυροχωρίου (9-0), ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Γ΄ εθνικής με τον Ναυπακτιακό Αστέρα, εκτός έδρας. Το παιχνίδι έγινε τελικά στην Καστοριά, μια και το γήπεδο του Μαυροχωρίου κρίθηκε ακατάλληλο. Ο Διονύσης Μπεσλίκας είχε την δυνατότητα να χρησιμοποιήσει όλο το έμψυχο υλικό που διαθέτει η ομάδα, δίνοντας την εικόνα ότι προβληματίζεται για κάποιες θέσεις, μια και θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή για το ποιοι από τους παίκτες θα ξεκινήσουν στο Κυριακάτικο παιχνίδι.

          Τα γκόλ πέτυχαν οι Αναστασιάδης (1΄,24΄, 30΄), Χρήστου (55΄,65΄,72΄), Μάνος Π. (80΄, 88΄), Καλαφάτης (35΄).

Η σύνθεση της νικήτριας:

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Παρασκευάς (46΄Συμεωνίδης, 75΄Παπαδόπουλος Αχ.), Αποστολίδης (46΄Μάνος Π.), Τσανακτσίδης (46΄υπό δοκιμή παίκτης), Τσακλίδης (46΄Μάνος Γ., 75΄Πιτούλης), Αναγνώστου (46΄Σπυρόπουλος), Θεοχάρης (46΄Ραφαηλίδης, 75΄Ελευθεριάδης), Παπαδόπουλος Δημ. (46΄Τζιώτζης, 75΄Τσοπάνης), Βλάχος (46΄Αμπαρτζής), Καλαφάτης (46΄υπό δοκιμή παίκτης), Αναστασιάδης (46΄Γρηγοριάδης, 75΄Δερμιτζάκης), Καπρινιώτης (46΄Χρήστου).  

 

Καλή εμφάνιση και νίκη της Καστοριάς επί της Α.Ε.Αμπελοκήπων με 3-0. (13/08/2002).        

     Μετά από μια πολύ καλή εμφάνιση η Καστοριά κέρδισε σε φιλικό παιχνίδι την Α. Ε. Αμπελοκήπων με 3-0. Οι παίκτες της Καστοριάς κινήθηκαν με κέφι και σαφώς θα πρέπει να ικανοποίησαν τους παρευρισκομένους φιλάθλους Το σκόρ άνοιξε στο 30΄. Ο Τζιώτζης έκανε σέντρα και ο Αναστασιάδης με κεφαλιά έκανε το 1-0. Στο 50΄ο Ραφαηλίδης εκτέλεσε κόρνερ, ο Μάνος Π. έπιασε την πρώτη κεφαλιά, η μπάλα κατέληξε στον Καπρινιώτη που με νέα κεφαλιά έκανε το 2-0. Το 3-0 έγινε στο 70΄με εκτελεστή και πάλι με τον Καπρινιώτη, που δέχθηκε βαθιά μπαλιά- απόκρουση, μπήκε στην περιοχή και με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα. 

Η σύνθεση της νικήτριας:

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Παρασκευάς (60΄Συμεωνίδης), Μάνος Γ.(46΄Τσανακτσίδης), Μάνος Π., Αποστολίδης, Τσακλίδης (35΄Ραφαηλίδης), Αναγνώστου, Βασιλειάδης (72΄Γρηγοριάδης), Τζιώτζης (40΄Σπυρόπουλος, 80΄Παπαδόπουλος Δ.), Καλαφάτης (46΄υπό δοκιμή Ολλάνδός, 72΄Αμπαρζής), Θεοχάρης (35΄Βλάχος), Αναστασιάδης (43΄Καπρινιώτης).

 

 

Εκλέχτηκε η προσωρινή πενταμελής επιτροπή (Προσωρινό Δ.Σ.) της Π.Α.Ε. Καστοριά (12/08/2002).        

 

  Την προσωρινή πενταμελή επιτροπή (Προσωρινό Δ.Σ.) της Π.Α.Ε. Καστοριάς ,που εκλέχθηκε στις 12/8/2002, από την Εκτακτη Γενική Συνέλευση, την αποτελούν οι παρακάτω παράγοντες:

 

Σπυρόπουλος Παναγιώτης

Πρόεδρος

Γουνοποιός

Σπύρογλου Αρτέμης

Διευθύνων Σύμβουλος

Εκτελωνιστής

Τριανταφύλλου Δημήτρης

Αντιπρόεδρος

Επιχειρηματίας

Βουλγαράκης Παναγιώτης

Μέλος

Επιχειρηματίας

Χριστόπουλος Βασίλης

Μέλος

Διευθυντής Ξενοδοχείου

 

 

Ικανοποίησε η Καστοριά στο πρώτο της τέστ , παρά την ήττα απο την Α.Ε.Ποντίων Βέροιας. (10/08/2002).        

        Ικανοποίησε η Καστοριά στο πρώτο της τεστ για τη νέα περίοδο, στο φιλικό της παιχνίδι με την Α.Ε Ποντίων Βέροιας. Παρά τη  ήττα της με 1-2, η Καστοριά έδωσε ενθαρρυντικά μηνύματα για την νέα χρονιά. Το παιχνίδι ήταν δυνατό, μοιρασμένο σε φάσεις και υπεροχή από τις δύο ομάδες, οι φιλοξενούμε όμως έδειξαν καλύτερο πρόσωπο στην τελική προσπάθεια και πήραν τη νίκη. Ο τεχνικός της Καστοριάς Διονύσης Μπεσλίκας είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει όλο του το έμψυχο υλικό, πλην του νεοαποκτηθέντα Ραφαηλίδη και είχε την ευκαιρία να βγάλει τα πρώτα του συμπεράσματα. Στο 2΄οι φιλοξενούμενοι με σουτ του Ιωσηφίδη έκαναν το 0-1. Στο 4΄ο Αργυρός με σουτ ισοφάρισε σε 1-1 για την Καστοριά. Στο 72΄ ο Χαλαπάνωφ έκανε το 1-2, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 77΄είχε σουτ στο οριζόντιο δοκάρι. Καλή ήταν η διαιτησία του κ. Γρ. Ρόντση.

Οι συνθέσεις:

    ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Παρασκευάς (70΄Παπαδόπουλος Αχ.), Τζιώτζης (60΄Σπυρόπουλος), Γιαγκούλας (37΄Βασιλειάδης), Αποστολίδης (60΄Τσανακτσίδης), Αγγελούσης, Αναγνώστου (42΄Αναστασιάδης, 67΄Χρήστου), Μάνος Γ. (39΄Μάνος Π.), Καπρινιώτης (55΄Παπαδόπουλος Δημ.), Αργυρός (55΄Βλάχος), Θεοχάρης (37΄Αμπαρτζής,75΄Γρηγοριάδης), Καλαφάτης (60΄Τσακλίδης)

    Α. Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ: Λαζαρίδης, Ζαρογιάννης, Τομαράς, Ηλιάδης, Αργυρόπουλος, Καφές, Καρασίδης, Σελίκης, Ιωσηφίδης, Χαμπάλης, Ανρτωνόπουλος. Επαιξαν επίσης και οι Χαλαπάνωφ, Κουβούλης, Χωλόπουλος, Τσανασίδης, Ζαρκάδης, Εμμανουηλίδης, Χατζηκυριακίδης, Εξαρχος.

Ο Μάκης Ραφαηλίδης ντύθηκε στα "ερυθροκίτρινα" (09/08/2002).        

    Νέα μεταγραφική επιτυχία είχαμε για την Καστοριά, αφού απόκτησε τον έμπειρο μέσο Μάκη Ραφαηλίδη. Ο παίκτης είναι 28 ετών και έχει αγωνιστεί με επιτυχία παλαιότερα στον Αθηναϊκό και την Δόξα Δράμας. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο είχε μια πολύ καλή χρονιά με τα χρώματα της ΠΑΕ Θράκης.

 

Η Καστοριά θα αγωνισθεί  στην Γ΄εθνική, για την περίοδο 2002-2003, μετά την κοινοποίηση του Ε.Σ.Α.Π.Ε., με σχετικό έγγραφο.(05/08/2002).        

         Ηρθε επιτέλους με FAX στα γραφεία του συλλόγου το σχετικό έγγραφο του Ε.Σ.Α.Π.Ε., με το οποίο οριστικοποιείται η παρουσία της Καστοριάς στο πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής κατηγορίας. Το σχετικό έγγραφο έχει ως εξής:

    ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

                                    Προς:  Α.Γ.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑ

                                                                                            Αθήνα 05/08/2002

                                                                                            Αριθμ. Πρωτ. 10107

                                                                                            Δ/νση Αγωνιστικού

                                                                                            Τηλ. 3386301-335

                    ΘΕΜΑ: "Αποκλεισμός-Αντικατάσταση ομάδας στο πρωτάθλημα Γ΄Εθνικής Κατηγορίας  την      νέα  αγωνιστική περίοδο 2002-2003"

                    ΣΧΕΤ.: α) Εγγραφο ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ με αριθ./ ημερ 1872/2002

                                  β) Εγγραφο Ε.Π.Ο. με αριθ./ημερ 22105/05.08.02

                                  γ) Αρθρο 7 παρ. 4 του Κ.Α.Π

                                  δ) Αρθρο 34 παρ.5 περ. γ του Κ.Α.Π.

 

                    Κύριε Πρόεδρε,

                            σας γνωρίζουμε ότι η ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ με το πιο πάνω α΄σχετικό έγγραφο της μας δήλωσε ότι, λόγω ανυπέρβλητων οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η Π.Α.Ε. ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ, δεν θα υποβάλλει δήλωση συμμετοχής στο οικείο Πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας την νέα αγωνιστική περίοδο 2002-2003 και ως εκ τούτου θα αποχωρήσει από το προαναφερόμενο Πρωτάθλημα.

                          Κατόπιν των ανωτέρω η Ε.Π.Α.Ε. αφού έλαβε υπόψιν:

                          1. Το σχετικό έγγραφο της ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (α΄ σχετικό)

                          2. Οτι παρήλθε η ταχθείσα από την προκήρυξη ημερομηνία για την υποβολή δήλωσης συμμετοχής της ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ.

                         3. Την τελική βαθμολογία των αγώνων Κατάταξης περιόδου 2001-2002 για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία που μας γνωστοποίησε η Ε.Π.Ο. (β΄ σχετικό έγγραφο)

                        Αποκλείει την συμμετοχή της ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ από το οικείο Πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας την νέα αγωνιστική περίοδο 2002-2003, η οποία και δικαιούται συμμετοχής στο Πρωτάθλημα της αμέσως κατώτερης Κατηγορίας και προβαίνει στην αντικατάσταση αυτής από την Α.Γ.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑ, σύμφωνα με τα ανωτέρω σχετικά.

                        Κατόπιν των ανωτέρω καλεί την ομάδα σας, σε εφαρμογή της διάταξης του άρθρου 7 παρ.4 σε συνδυασμό με την διάταξη του άρθρου 34 παρ.5 περ. γ του Κ.Α.Π., όπως προβεί στις απαραίτητες ενέργειες (σύγκληση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης - Σύσταση Π.Α.Ε. - υποβολή δήλωσης συμμετοχής κ.λ.π.) για την συμμετοχή σας στο οικείο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας περιόδου 2002-2003.

                      Η παραπάνω απόφαση θα εισαχθεί προς έγκριση στην αμέσως επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ./ Ε.Σ.Α.Π.Ε.

 

                                                                        Για τον Ε.Σ.Α.Π.Ε.

 

                                            Ο Πρόεδρος                                        Ο Γενικός Γραμματέας

 

                                     Αθ. Κανελλόπουλος                                   Χαρ. Ε. Παυλόπουλος

                                            

 

Τα φιλικά παιχνίδια της Καστοριάς (29/07/2002).        

    Τα φιλικά παιχνίδια της Καστοριάς που έχουν κλεισθεί μέχρι στιγμής είναι τα ακόλουθα:

10/8/02: Καστοριά - Α. Ε. Ποντίων Βέροιας

13/8/02: Καστοριά - Α. Ε. Αμπελοκήπων

17/8/02: Καστοριά - Σιάτιστα

21/8/02: Καστοριά - Ενωση Απ. Παύλου

25/8/02: Α. Ε. Ποντίων Βέροιας - Καστοριά

28/8/02: Τιτάν  Σερβίων - Καστοριά

31/8/02: Ενωση Απ. Παύλου - Καστοριά

 

Στο Αθλητικό Κέντρο Νικολάου αποσύρθηκε η Καστοριά για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της (26/07/2002).        

    Στο αθλητικό κέντρο Νικολάου που βρίσκεται στην περιοχή της Λεύκης στην Καστοριά, αποσύρθηκε από σήμερα  26/7/2002, η αποστολή της Καστοριάς, όπου θα παραμένει επί 10ήμερο  για να διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Μοναδικοί απόντες είναι οι Μακουντίμα και Σάρρας, που δεν  έχουν δώσει σημεία ζωής από το ξεκίνημα της προετοιμασίας και ουσιαστικά ο καθένας από μόνος του έχει θέσει τον εαυτό του εκτός ομάδας.

 

Δύο ακόμη παίκτες, τους Βλάχο και Τσανακτσίδη, απέκτησε η Καστοριά (26/07/2002).        

    Δύο ακόμη παίκτες ανήκουν από σήμερα, στο ρόστερ της Καστοριάς. Πρόκειται για τον 26χρονο μέσο Κώστα Βλάχο, που έμεινε ελεύθερος από την Χαλκίδα και ο 21χρονος μεσοαμυντικός Τιμόθεος Τσανακτσίδης, που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Κοζάνη. Τον πρώτο τον γνωρίζει πολύ καλά ο τεχνικός Διονύσης Μπεσλίκας από την περυσινή τους συνεργασία στη Χαλκίδα, ενώ και για τον δεύτερο έδωσε το πράσινο φώς, αφού ο παίκτης πέρασε με επιτυχία τα δοκιμαστικά.

 

Οι μεταγραφές της Καστοριάς  (19/07/2002).        

    Από την διοίκηση της Καστοριάς ανακοινώθηκαν οι εξής μεταγραφές:

1) Καπρινιώτης Αλέξανδρος, 26 χρόνων, επιθετικός από την Κοζάνη, 2) Χρήστου Αναστάσιος, 20 χρόνων, επιθετικός από τον Α. Ο. Καστοριάς, 3) Καλαφάτης Νικόλαος, 20 χρόνων, μέσος, από τον Γράμμο Μαυροχωρίου, 4) Τσακλίδης Ιωάννης, 25 χρόνων, μέσος, από τον Παναργειακό Αργους Ορεστικού, 5) Γρηγοριάδης Ιωάννης, επιθετικός, από τον Α. Σ. Πεντάβρυσου, 6) Ελευθεριάδης Αλέξανδρος, 20 χρόνων, επιθετικός, από τον Μ. Αλέξανδρο Καλοχωρίου 7) Τσοπάνης Βασίλειος, 18 χρόνων, μέσος, από την Αγία Κυριακή.

 

Εγινε η πρώτη συνάντηση των ποδοσφαιριστών της Καστοριάς για την αγωνιστική περίοδο 2002-2003 (19/07/2002).        

    Στο Ε.Α.Κ. Καστοριάς πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση των παικτών της Καστοριάς για την περίοδο 2002-2003. Από πλευράς της διοίκησης της ομάδας τους παίκτες καλωσόρισε και φέτος ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων κ. Βασίλης Χριστόπουλος, που εξήγησε την βαθιά τομή που επιχειρείται φέτος στο ποδοσφαιρικό  τμήμα της ομάδας, μετά την απόφαση της διοίκησης να δημιουργήσει ένα σύνολο με γηγενείς ποδοσφαιριστές, πλαισιωμένους βέβαια και από κάποιους άλλους εκτός Καστοριάς, εγνωσμένης όμως αξίας. Ο κ. Χριστόπουλος τόνισε ότι στόχος είναι να δημιουργηθεί μια οικογένεια , όπου ο ένας θα νοιάζεται και θα πονά τον άλλον, πράγμα σημαντικό για την δημιουργία ενός ισχυρού συνόλου, έτοιμου να καταπλήξει τη νέα χρονιά. Κατόπιν ο κ. Χριστόπουλος ανακοίνωσε ότι τα καθήκοντα του γενικού αρχηγού στην ομάδα αναλαμβάνει ο κ. Θέμελης Παρίσης, ενώ παρουσίασε και τον νέο προπονητή κ. Διονύση Μπεσλίκα, ο οποίος μιλώντας στους ποδοσφαιριστές τους εξήγησε την φιλοσοφία που πρέπει να τους διέπει από τώρα και στο εξής σαν ομάδα. Στη συνέχεια έγινε αγιασμός για τη νέα χρονιά, και ακολούθησε προπόνηση με ασκήσεις χαλάρωσης και τροχάδην. Από πλευράς διοίκησης της ομάδας παρόντες ήταν επίσης και ο αντιπρόεδρος Παναγιώτης  Βουλγαράκης  και ο ταμίας Δημήτρης Τριανταφύλλου.

 

Αναμονή στην Καστοριά για την άνοδο στην Γ΄εθνική. Η Ελευσίνα αναίρεσε το χαρτί της μη καθόδου προς την ΕΠΑΕ. Τα πάντα θα κριθούν στην γενική συνέλευση που θα γίνει στις 29/07/2002 (18/07/2002).        

Αναίρεσε την απόφαση της να μην κατέβει στο πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής η διοίκηση της ΠΑΕ Πανελευσινιακός και τώρα ο κόσμος της Καστοριάς περιμένει με αγωνία το αποτέλεσμα της γενικής συνέλευσης της Αθηναϊκής ΠΑΕ, που θα γίνει την Δευτέρα 29/7/2002,  όπου και θα ληφθεί η τελική απόφαση για την κάθοδο ή μη της ομάδας της Ελευσίνας στην Γ΄ εθνική.

 

Παρελθόν άλλοι έξη παίκτες στην Καστοριά (17/07/2002).        

    Αλλοι έξη παίκτες αποτελούν παρελθόν για την Καστοριά. Πρόκειται για τους Γατόπουλο, Μητσόπουλο, Κασαπίδη, Καλαφάτη, Ζαντίδη και Συναρίδη.

 

Προ των πυλών της Γ΄εθνικής βρίσκεται η Καστοριά (14/07/2002).        

    Προ των πυλών της Γ΄ εθνικής  βρίσκεται η Καστοριά, μετά την εκδήλωση αδυναμίας από πλευράς της ομάδας του Πανελευσινιακού να κατέβει στο νέο πρωτάθλημα, λόγω των τεράστιων οικονομικών προβλημάτων. Πάνω σε αυτό το θέμα η ΕΠΑΕ αναμένεται να πάρει την σχετική της απόφαση στην προσεχή της συνεδρίαση που θα γίνει την Τετάρτη ή την Πέμπτη. Ολόκληρη η πόλη της Καστοριάς, αλλά και γενικότερα ο ακριτικός νομός περιμένει με ανυπομονησία τις εξελίξεις, έχοντας μια συγκρατημένη αισιοδοξία.

 

Ο Διονύσης Μπεσλίκας είναι ο νέος προπονητής της Καστοριάς για την αγωνιστική περίοδο 2002 -2003 (12/07/2002).        

    Ο Διονύσης Μπεσλίκας είναι ο νέος τεχνικός της Καστοριάς για την περίοδο 2002-2003. Το όνομα του πλειοψήφισε ανάμεσα σε κάποια άλλα, που συμπεριλαμβανόντουσαν στη λίστα που είχε στα χέρια της η διοίκηση της ακριτικής ομάδας. Αμέσως με την επίτευξη της συμφωνίας ο κ. Μπεσλίκας έπιασε αμέσως δουλειά, συνεργαζόμενος με την επιτροπή μεταγραφών της ομάδας, όπου ηγείται ο πρόεδρος Παναγιώτης  Σπυρόπουλος για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας.

2).

Αναδιάρθρωση του Δ.Σ. είχαμε στην Καστοριά. Πρόεδρος ανέλαβε ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος (05/07/2002).        

    Ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος είναι ο 17ος πρόεδρος της Καστοριάς. Αυτό προέκυψε από την αναδιάρθρωση του Δ.Σ. , που έγινε στην  ακριτική ομάδα, μετά την παραίτηση του κ. Κώστα Μελλίδη από τον προεδρικό θώκο, λόγω καινούργιας επαγγελματικής ενασχόλησης. Οι Παναγιώτης Σπυρόπουλος και Ρούλης Κοτόπουλος οριστικοποίησαν την πρόθεση τους να συνεχίσουν στη διοίκηση της Καστοριάς, προτού καν λήξει το επταήμερο που είχαν συμφωνήσει για να ξανασυναντηθούνε. Από κει και πέρα κλήθηκαν και οι υπόλοιποι σύμβουλοι της διοίκησης για να εκφράσουν την πρόθεση τους, κάτι που ήταν από όλους θετικό κι έτσι το σημερινό Δ.Σ. συνεχίζει με πρόεδρο τον κ. Σπυρόπουλο. Αναβαθμισμένος από την αναδιάρθρωση αυτή βγήκε και ο Παναγιώτης Βουλγαράκης, ο οποίος καταλαμβάνει στο νέο Δ.Σ. την θέση του αντιπροέδρου. Ο απερχόμενος πρόεδρος κ. Μελλίδης μένει απλό μέλος, ενώ όλοι οι άλλοι σύμβουλοι παραμένουν στις θέσεις τους. Η νέα διοίκηση προχώρησε και σε ένα βήμα ακόμη. Ανέθεσε την γενική αρχηγία του ποδοσφαιρικού τμήματος στον κ. Θέμελη Παρίση, στη θέση του παραιτηθέντα κ. Κωστακλή, που και αυτός παρέμεινε στη διοίκηση σαν αναπληρωματικό μέλος.

 

Ξεκαθάρισμα στην Καστοριά. Παρελθόν αποτελούν οι Τσιαντούλης, Χόνι, Μοσχοβάκος, Ζημπίδης, Δούμος, Κυζιρίδης, Αλευράς & Παυλούδης (03/07/2002).        

    Ξεκαθάρισμα υλικού έχουμε στην Καστοριά. Οκτώ (8) παίκτες αποτελούν ήδη παρελθόν και αυτοί είναι οι Τσιαντούλης, Χόνι, Μοσχοβάκος, Ζημπίδης, Δούμος, Κυζιρίδης, Αλευράς & Παυλούδης, οι οποίοι πήραν τις ελευθέρες τους  και ήδη βρίσκονται εκτός του έμψυχου υλικού της ομάδας στο σχεδιασμό της για τη νέα χρονιά.

 

Κρίσιμη συνάντηση  Κοτόπουλου-Σπυρόπουλου σήμερα  στην Καστοριά. Πιθανότατα θα αποφασισθεί αν η νύν διοίκηση θα συνεχίσει.(02/07/2002).        

    Πρώτο δείγμα θετικό. Αυτό το συμπέρασμα βγήκε από την πρώτη συνάντηση που είχαν οι Παναγιώτης Σπυρόπουλος και Ρούλης Κοτόπουλος σχετικά με το αν θα συνεχίσουν ή όχι στη διοίκηση της Καστοριάς. Οι δύο άνδρες αντάλλαξαν απόψεις και συμφώνησαν να ξανασυζητήσουν εντός μιας εβδομάδας , καταλήγοντας στην οριστική τους απόφαση.